Auto kuća NASCAR

Bavimo se uvozom, prodajom i servisiranjem putničkih i lakih teretnih vozila.

Prilikom izbora vozila imamo veoma visoke kriterijume i koristimo dugogodišnje iskustvo servisera i prodavca.Vozilo koje se nama ne dopada ne kupujemo ni za prodaju.

Prilikom prijema vozila obavezan je pregled u našem servisu koji podrazumeva detaljnu dijagnostiku i proveru vozila koja se radi po istom principu kao i prilikom redovnog servisnog intervala.Našim kupcima nudimo da vozila održavaju i servisiraju u našem auto servisu sa popustima za kupce. Kod nas možete kupiti ili naručiti vozilo održavati ga , servisirati , registrovati , osigurati, ugraditi alarme i zaštite kao i zameniti za mlađe vozilo. Svakom kupcu vozila posvetimo vreme da ga upoznamo sa našim iskustvima vezano za početak korišćenja, održavanje ,servisiranje , osiguranje vozila kao i mnoge druge stvari koje smatramo da su korisne za kupce da bi ih vozila služila što bolje i duže kao i da bi im smanjili troškove odžavanja.

Nabavljamo najbolja vozila za Vas!

U sklopu Auto kuće Nascar je auto servis koji našim kupcima nudi održavanje vozila sa posebnim popustom za veliki servis. Imate i mogućnost pregleda vozila na dizalici u servisu od strane našeg majstora ili majstora koga Vi angažujete.

Godine iskustva u prodaji i servisiranju automobila pružaju našim kupcima vrhunsku uslugu i uvek se trudimo da je unapredimo.Sugestije naših kupaca nam u tome najviše pomažu.

Ukoliko nemamo vozilo koje Vam odgovara možete ga poručiti ukoliko je mlađe od 2018. god.

Pratite nas na Facebook-u : AutoKucaNascar , prekopirajte link:
https://www.facebook.com/autokucanascar/
Kompletnu ponudu možete videti na www.nascar.rs

Dobrodošli !