Servis

Chrysler Jeep Dodge servis i delovi AK Nascar

Američka vozila koje se voze ili prodaju u Srbiji, odnosno njihovi vlasnici su do sada imali nebrojene probleme u održavanju svojih vozila. NASCAR Auto Kuća je upravo specijalizovani servis za sve tipove američkih automobila: Jeep, Chrysler, Dodge, Lincoln, Pontiac i Ford (samo modeli izvorno američke proizvodnje). Osim američkih vozila NASCAR servisira još i  Volvo putnička vozila kao i Fiat, Lacia i Alfa Romeo , VW , Audi , Škoda .Servis je opremljen vrhunskim uređajem za kompjutersku dijagnostiku, savreminim alatima i pre svega znanjem i iskustvom.

Od 2002.god. bavimo se održavanjem prvenstveno Chrysler Jeep Dodge vozila ali i ostalih američkih brendova Chevrolet , Buick , Lincoln , GM , Hummer , Cadillac …

Servisiranje ili opravka vozila zahteva ugradnju ili zamenu određenih delova, što ponekad prestavlja problem, bar kada je nabavka istih u pitanju. NASCAR Auto Kuća poseduje veliki magacin rezervnih delova, čime se vreme servisiranja ili popravke smanjuje na najmanje potrebno  i znatno smanjuje izdatke klijenta.Trudimo se da klijentu pružimo vrhunsku uslugu uz pristupačne cene.

Photo0203

Servis

U sklopu auto kuće nalazi se prodavnica auto delova i servis , tako da kod nas kupci imaju kompletnu uslugu na jednom mestu. Kupljeno vozilo možete održavati u našem servisu,sa posebnim popustima za naše kupce kao i stalne klijente. Imate mogućnost da poručite vozilo ako na stanju nemamo željeni model. Vozilo kupljeno i održavano kod nas možete zameniti uz doplatu za novije . Kod nas možete završiti registraciju kupljenog vozila ili probne tablice.

Photo0219

Personal

Visoko kvalifikovani majstori, veliki lager delova kao i brza porudžbina delova, dijagnostički uređaji poslednje generacije i usluga na Evropskom nivou.
Ugradnja orginalnih rezervnih delova ili aftermarket brendova vrhunskih proizvođača kao što su SKF, INA, Valeo, SACHS, Bosch, TRW, MOOG, Ferodo, Mopar itd. Naše dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti daje nam mogućnost da našim klijentima obezbedimo najbolje polovne automobile iz EU, povoljno održavanje kao i da im prenesemo naša iskustva vezana za kvalitet određene vrste delova i da ih obučimo kako da svog ljubimca sačuvaju. Redovnim servisiranjem obezbeđujete popuste na delovima i na radu.
Garancija kvaliteta je veliki broj stalnih korisnika naših usluga redovnog servisiranja, kao i firmi koje održavaju svoja službena vozila u našem servisu. Trudimo se da naši klijenti budu bezbedni u vožnji i zadovoljni uslugom.

Photo0208

Servisne usluge

  • Dijagnostika
  • Elektronika
  • Elektrika
  • Mehanika
  • Remont automatskih menjača
  • Redovni servisni interval
  • Prodavnica auto delova
20131101_140854

 

Existing User?

Lost your password?